Telefon

+420 721 264 637

E-mail

info@jogavsouvislostech.cz

SOBOTA 14.11. s Katkou Polomskou – ZOGA movement a Tantrická hatha jóga 🙌

ZOGA MOVEMENT – PÁNEVNÍ DNO.

Zoga má za úkol, abychom se v našem těle cítili svobodně a bez pocitu, že nás něco někde táhne.

Máte příliš pevné pánevní dno? Hodně posilujete, jezdíte na koni, hrajete hokej, golf, snažíte se otěhotnět, nebo vám jen bylo doporučeno “Zaměřit se na pánevní dno?”

Terapeutická sekvence ZOGA movement zaměřena na výživu, opečování, prokrvení oblasti pánevního dna a struktur s ním propojeným a které jej ovlivňují. Což je také oblast našich chodidel, vnitřní strany stehen a našich kyčlí.

Lekce je vhodná pro ženy i pro muže (ano pánové, vy máte pánevní dno také a je stejně důležité jako to ženské).

Pro ty, kteří se snaží otěhotnět, pro ženy které jsou alespoň 3 měsíce po porodu, ví že v tomto místě je něco trápí, či tomu komu bylo lékařem doporučeno “cvičit pánevní dno” a ty, kteří mají pánevní dno příliš pevné. Takže pro všechny fitness nadšence, kteří rádi pořádně posilují,

pro ty, kteří jezdí na koni, hrají golf, hokej, praktikují pilates a kteří by potřebovali pracovat a uvolnit oblast našich adduktorů (vnitřní strany stehen).

TRVÁNÍ: 90 minut.

PRONIKNĚTE DO TAJŮ TANTRICKÉ HATHA JÓGY.

7 stupňů jógy a praxe MOON SUN FIRE:

Lekce, která vás provede metodologií moon sun fire a osvětlí vám 7 stupňů jógy.

Tato praxe bude pro všechny, kteří už byli alespoň 5x na lekci jógy. Provedu vás pečlivě připravenou lekcí, která vás dovede k pochopení měsíčních, slunečních a ohnivých lekcí pootevře a osvětlí vaši mysl, protáhne vaše tělo a prohloubí a pomůže vám ovládnout váš dech. Lekce bude zakončena vedenou relaxací a dle pokročilosti praktikujících také meditací.

TRVÁNÍ: 70 MINUT.

Můžete navštívit každou lekci zvlášť a nebo absolvovat obě lekce. Pořadí je uzpůsobeno tak, aby dávalo smyl v případě, že chcete absolvovat lekce obě.

Přihlášení:

www.jogavsouvislostech.cz/rezervace

Zoga 8:30 – 10:00

Cena 350,-

Hatha jóga 10:15 – 11:25

Cena 250,-

Případně 550,- za obě lekce (doporučujeme 🤩)

(lekci je třeba uhradit předem – z kreditu, hotově, na účet – 2187843073/0800 – do poznámky prosím název lekce na kterou se chystáte a jméno, pokud neplatíte ze svého účtu)

Díky a těšíme se, T a K ✨

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *